Pastel Partei
Pastel Partei
Bodem
1.000 g | Sloffendeeg met Kanomix | |
350 g | Perla Amandelpan |
Recept 1
50 g | Zeesan Lemon | |
60 g | water | |
250 g | slagroom |
Recept 2
50 g | Zeesan Neutraal | |
60 g | water | |
30 g | Wigo Compound Pistache | |
250 g | slagroom |
Recept 3
50 g | Zeesan Strawberry | |
60 g | water | |
250 g | slagroom |
Decoratie
250 g | Paletta Spray Neutraal | |
50 g | choco decor |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een deeg zetten.Het deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Uitrollen tot een dikte van 6 mm.
Plakken uitsteken met een ovalen ring van 12 cm doorsnede waarin gebakken wordt.
Perla Amandelpan dun opspuiten 1 cm van de rand.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd ca.25 minuten.
Na het bakken direct lossen en laten afkoelen.
Maak alle drie de soorten bavaroise tegelijk aan.
Meng de Zeesan Lemon en het water tot een gladde massa.
Meng de Zeesan Neutraal en het water en de Wigo Compound Pistache tot een gladde massa.
Meng de Zeesan Strawberry en het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt door alle drie de massa's.
Vul drie spuitzakken en spuit om en om dopjes bavaroise op de gebakken sloffenbodem van buiten naar binnen.
Bavaroise 1 uur in de koelkast plaatsen voordat het wordt ingevroren, om een volledige gelering te verkrijgen.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal en decoreren met chocoladekrullen.
Uitkomst 10 stuks