Passievrucht Donkere Chocolade Vegan met V-GO! Vegan Cake
Passievrucht Donkere Chocolade Vegan met V-GO! Vegan Cake
Recept
1.050 g | V-GO! Vegan Cake | |
565 g | water | |
315 g | Muffinolie * | |
195 g | Arabesque Noir 58 |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Bavaroise
125 g | Zeesan Neutral V | |
155 g | water | |
650 g | plantaardige room | |
270 g | Arabesque Noir 58 |
Afwerking
1.000 g | Paletta Classic NTR. | |
400 g | passievruchten puree |
Werkwijze
Meng de ingredienten van recept 1 gedurende 5 minuten in de eerste versnelling en verdeel het beslag in het banketframeOventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 165°C.
Baktijd 45 minuten.
Meng de Zeesan Neutraal V met warm water tot een gladde massa en vervolgens de gesmolten chocolade.
Spatel de plantaardige room die voor 75% is opgeklopt erdoor en vries in.
Maak de gelei aan en giet over de bevroren bavaroise.
Lossen en snijden in 5 x 5 cm. Doorhalen met de gesmolten Sweet Glacé Choc Zacht.
Uitkomst 77 stuks