Recepten Recepten

Passievrucht Donkere Chocolade Vegan met V-GO! Vegan Cake

Recept

1.050 g   V-GO! Vegan Cake
565 g   water
315 g   Muffinolie *
195 g   Arabesque Noir 58

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Bavaroise

125 g   Zeesan Neutral V
155 g   water
650 g   plantaardige room
270 g   Arabesque Noir 58

Afwerking

1.000 g   Paletta Classic NTR.
400 g   passievruchten puree
Passievrucht Donkere Chocolade Vegan met V-GO! Vegan Cake

Werkwijze

Meng de ingredienten van recept 1 gedurende 5 minuten in de eerste versnelling en verdeel het beslag in het banketframe

Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 165°C.
Baktijd 45 minuten.

Meng de Zeesan Neutraal V met warm water tot een gladde massa en vervolgens de gesmolten chocolade.
Spatel de plantaardige room die voor 75% is opgeklopt erdoor en vries in.
 
Maak de gelei aan en giet over de bevroren bavaroise.

Lossen en snijden in 5 x 5 cm. Doorhalen met de gesmolten Sweet Glacé Choc Zacht.

Uitkomst 77 stuks