Passie Cheesecake
Passie Cheesecake
Fonceerdeeg
2.900 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Vulling
575 g | Perla Amandelpan |
Recept
800 g | roomkaas | |
500 g | Baked Cheesecake | |
400 g | ei | |
350 g | passievruchten puree | |
250 g | eiwit | |
150 g | water |
Afwerking
575 g | ColdJel Neutraal * |
* met verse passiepitjes.
Decoratie
100 g | Bianca | |
200 g | poedersuiker | |
150 g | water |
Werkwijze
Fonceer bakjes van 8 cm doorsnede met het Hardewenerdeeg.Verdeel de Perla Amandelpan over de bodems en bak deze goudbruin af.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C / Rotatieoven 160°C.
Baktijd 20 minuten.
Meng de cream cheese (roomkaas) glad met het water.
Voeg de Baked Cheese Cake, eieren en eiwit toe en meng tot een gladde massa.
Voeg de passievruchtenpuree in gedeeltes toe, eventueel bijkrabben.
Draai ca. 5 minuten in de eerste versnelling met de vlinder.
Verdeel 20 gram beslag op de gebakken bodems.
Oventemperatuur:
Inschietoven 150°C.
Rotatieoven 130°C.
Baktijd 25 minuten.
De Cheese cake is gaar als de kern temperatuur 78ºC heeft bereikt.
Na het bakken kunnen de Cheesecakes afgewerkt worden met de Coldjel Neutraal met passiepitjes.
Meng de Bianca, poedersuiker en het water, draai op tot een standig schuim.
Spuit een gladde dop schuim en brand deze af.
Uitkomst 115 stuks