Panetto'range
Panetto'range
Recept
1.000 g | Fantasy Panettone Cake | |
250 g | ei | |
250 g | boter * | |
250 g | water |
* of Muffinolie, i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Afwerking
210 g | Fruitful Apricot Jam |
Decoratie
210 g | choco decor |
Werkwijze
Alle grondstoffen mengen.Met boter maximaal 4 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Met Muffinolie 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Bekleed een stalen ring van 12 cm en 4 cm hoog met een band siliconenpapier van 5 cm hoog.
Vul deze ring met 240 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 35 minuten.
Na het afkoelen afmoesen met Fruitful Apricot Jam en overstrooien met de chocolade decor.
Uitkomst 7 stuks