Panettone (W)eilandje
Panettone (W)eilandje
Recept
1.000 g | Fantasy Panettone Cake | |
250 g | ei | |
250 g | boter * | |
250 g | water |
* of Muffinolie, i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Afwerking
175 g | Dip Advocaat Smaak |
Afwerking 1
100 g | kokos * |
* Groen gekleurd.
Decoratie
35 g | choco decor |
Decoratie 1
105 g | Maro 1:2 Vorm * |
* Kleuren naar behoefte.
Werkwijze
Alle grondstoffen mengen.Met boter maximaal 4 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Met Muffinolie 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Bekleed een stalen ovale ring van 10 x 12 cm en 4 cm hoog met een band siliconenpapier van 5 cm hoog.
Vul deze ring met 240 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 35 minuten.
Na het afkoelen doorhalen met Dip Advocaat Smaak en overstrooien met de gekleurde kokos.
Decoreren met choco decor en gekleurde marsepein eitjes.
Uitkomst 7 stuks