Panettone Pistache
Panettone Pistache
Fonceerdeeg
200 g | Kruimeldeeg met Minuta VV |
Recept
400 g | Fantasy Panettone Cake | |
100 g | Muffinolie * | |
100 g | water | |
100 g | ei |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Recept 2
250 g | Zeesan Neutraal | |
310 g | water | |
125 g | Perla Amandelpan | |
100 g | Wigo Compound Pistache | |
1.250 g | slagroom |
Recept 3
125 g | Bianca | |
125 g | water * | |
210 g | suiker | |
40 g | Zeesan Neutraal |
* 50°C
Afwerking
250 g | Paletta Spray Neutraal |
Decoratie
20 g | pistachenoten | |
20 g | cranberries |
Werkwijze
Een plaat van 60 x 20 cm beleggen met bakpapier en hierop het kruimeldeeg verdelen.Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten in de 2e versnelling met de vlinder.
Verdeel het beslag over de plaat en deze gladstrijken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C / Rotatieoven 160°C
Baktijd ca. 40 minuten.
Meng het water met de Zeesan Neutraal, vervolgens de Perla Amandelpan en Wigo Compound Pistache doorwerken.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.
Snijden in stukken van 7,5 x 20 cm.
Bianca en suiker met het water mengen en in de 2e versnelling met een garde opkloppen tot een standig schuim.
Spuit een rand schuim midden op de bavaroise en schroei deze licht af.
Afgeleren met de Paletta Spray Neutraal en decoreren met cranberries en pistachenoten.
Uitkomst 8 stuks