Panettone Paastulband
Panettone Paastulband
Recept
2.000 g | Fantasy Panettone Cake | |
500 g | ei | |
500 g | boter * | |
500 g | water |
* of Muffinolie, ivm soortelijk gewicht altijd wegen
Decoratie
175 g | Calif. Amandel Schaafsel |
Afwerking
560 g | Dip Advocaat Smaak (80 g per stuk) | |
21 g | Scaldis Puur (3 g per stuk) |
Werkwijze
Alle grondstoffen mengen.Met boter maximaal 4 minuten met de vlinder in de eerste versnelling
Met Muffinolie 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
De tulbandvorm smeren en bestrooien met amandelschaafsel en vullen met 500 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd ca. 60 minuten.
De tulbanden doorhalen met Dip Advocaat Smaak en decoreren met streepjes Scaldis Puur.
Uitkomst 7 stuks.