Recepten Recepten

Panettone Ovaaltje

Recept

1.000 g   Fantasy Panettone Cake
250 g   ei
250 g   boter *
250 g   water

* of Muffinolie, i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Afwerking

175 g   Fruitful Apricot Jam (25 g per stuk)
175 g   Fondant KK (25 g per stuk)

Decoratie

105 g   rood fruit (15 g per stuk)
21 g   choco decor (3 g per stuk)
Panettone Ovaaltje

Werkwijze

Alle grondstoffen mengen.
Met boter maximaal 4 minuten met de vlinder in de eerste versnelling
Met Muffinolie 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.

Bekleed een stalen ovale ring van 10 x 12 cm en 4 cm hoog met een band siliconenpapier van 5 cm hoog.
Vul deze ring met 240 gram beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 35 minuten.

Na het koelen afgeleren met Fruitful Apricot Jam en vervolgens met Fondant.
Decoreren met vers rood fruit en een choco decor.

Uitkomst 7 stuks