Panettone Ovaaltje
Panettone Ovaaltje
Recept
1.000 g | Fantasy Panettone Cake | |
250 g | ei | |
250 g | boter * | |
250 g | water |
* of Muffinolie, i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Afwerking
175 g | Fruitful Apricot Jam (25 g per stuk) | |
175 g | Fondant KK (25 g per stuk) |
Decoratie
105 g | rood fruit (15 g per stuk) | |
21 g | choco decor (3 g per stuk) |
Werkwijze
Alle grondstoffen mengen.Met boter maximaal 4 minuten met de vlinder in de eerste versnelling
Met Muffinolie 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Bekleed een stalen ovale ring van 10 x 12 cm en 4 cm hoog met een band siliconenpapier van 5 cm hoog.
Vul deze ring met 240 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 35 minuten.
Na het koelen afgeleren met Fruitful Apricot Jam en vervolgens met Fondant.
Decoreren met vers rood fruit en een choco decor.
Uitkomst 7 stuks