Panettone Klassiek
Panettone Klassiek
Recept
1.000 g | Fantasy Panettone Cake | |
250 g | ei | |
250 g | boter * | |
250 g | water |
* of Muffinolie, i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Afwerking
100 g | Fruitful Apricot Jam (25 g per stuk) |
Decoratie
12 g | Mont Blanc (3 g per stuk) | |
40 g | Amandelstukjes (10 g per stuk) |
Werkwijze
Alle grondstoffen mengen.Met boter maximaal 4 minuten met de vlinder in de eerste versnelling
Met Muffinolie 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Vul een cakeblik (20 x 9 cm) met 400 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 45 minuten.
Na het koelen afgeleren met Fruitful Apricot Jam.
Decoreren met Mont Blanc en de rand aanzetten met Amandelstukjes.
Uitkomst 4 stuks