Paleisbanket met Amandelpan
Paleisbanket met Amandelpan
Recept
5.000 g | Perla Amandelpan |
Afwerking
300 g | Fruitful Apricot Jam |
Vulling
300 g | Fruitful Raspberry Jam | |
700 g | Gletscher Fondant | |
100 g | poedersuiker |
Werkwijze
Met Perla Amandelpan 2 banen met een gekarteldespuit op vellen ouwel spuitenAfbakken
Oventemperatuur 225°C
Baktijd 20 minuten
Direct na het bakken in het midden met een spatel indrukken
Na afkoelen abrikoteren met ingekookte Fruitful Apricot Jam, inspuiten met Fruitful Raspberry Jam.
Gletscher Fondant opwarmen tot 55 °C waarna de poedersuiker wordt toegevoegd,
de fondant roze of oranje kleuren en op de Fruitful Raspberry Jam een streep aanbrengen
Na enige tijd de repen in stukken verdelen tot koekjes, dit kan in rechte stukken of diagonaal gesneden worden