Paasverrassing
Paasverrassing
Recept
10.000 g | 100 % | tarwebloem | |
1.000 g | 10 % | gist | |
200 g | 2 % | bakkerszout | |
6.200 g | 62 % | water | |
3.000 g | 30 % | Maestro Boterstol |
Vulling 1
12.000 g | 120 % | rozijnen | |
2.000 g | 20 % | krenten |
Vulling 2
6.000 g | Maestro Amandelspijs | ||
2.600 g | Fruitful Red Fruit |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 200 gram.
Bolrijs 25 minuten.
Uitrollen tot een dikte van 6 mm.
Vormen tot een ei model.
100 gram vulling 2 (mengsel van spijs en Fruitful) opspuiten.
De bovenplak uitrollen en hierop leggen.
Strijken met Ovex Liquide.
Narijs ca. 30 minuten.
Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 32 minuten.
Uitkomst 86 stuks