Paaspouce
Paaspouce
Recept
420 g | roomboterkorst |
Bodem
100 g | Scaldis Wit |
Vulling
600 g | Gele room met Maestro Creme Vanille |
Afwerking
150 g | Gletscher Fondant | |
150 g | slagroom |
Werkwijze
Rol de roomboterkorst uit tot een plak van 60 x 40 cm met een dikte van 2 mm.Prik de plak en steek hieruit 30 plakjes van 10 x 7 cm met een ei-steker.
Oventemperatuur
Inschietoven 210°C.
Rotatieoven 190°C.
Baktijd 15-20 minuten.
De tompouceplakjes inspuiten met Scaldis Wit om het zacht worden tegen te gaan.
Maak de Maestro Crème Vanille aan en spuit 40 gram op de helft van de korstplakjes.
Breng de Gletscher Fondant op temperatuur 40-45°C en kleur deze licht naar keuze (groen, blauw, geel, roze).
Haal de bovenplakjes door met de gekleurde Gletscher Fondant en plaats deze op de plakjes met Maestro Crème Vanille.
Afwerken met een vogelnestje van slagroom en paasdecoratie naar keuze.
Uitkomst 15 stuks