

Paas Perzik Empileur
Paas Perzik Empileur
Bodem
600 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Recept
1.000 g | Vero Plaatcake | |
450 g | water | |
450 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
-
600 g | Fruitful Peach HI |
Bavaroise
400 g | Zeesan Curd/Yoghurt | |
800 g | water | |
800 g | Fruitful Peach HI | |
800 g | slagroom |
Afwerking
1.000 g | Fruitful Peach HI | |
300 g | Paletta Spray Neutraal |

Werkwijze
Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met hardewenerdeeg, dikte 2 mm en steek uit met het banketframe. Bak de plak eventueel voor.Meng alle ingrediënten voor de recept gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Schep het beslag in het Banketframe en strijk glad met een krabber, of houdt strijker 4,5 iets schuin.
Spuit de Fruitful Peach HI in een raster over het beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 30 minuten.
Mix het water met de Zeesan Curd/Yoghurt tot een gladde massa en voeg de Fruitful Peach HI toe. Let op; als de Fruitful uit de koelkast komt kan je heet water gebruiken om te voorkomen dat de massa te snel geleerd.
Spatel de half geklopte slagroom door de massa.
Verdeel over de gebakken cake en strijk glad met afstrijker 1 cm.
Laat de bavaroise zetten in de koeling en vries daarna in.
Strijk de Fruitful Peach HI over de bevroren bavaroise, afgeleren met Paletta Spray Neutraal en vries in.
Snijd de gebakjes in de gewenste maat. Maak eventueel gebruik van de meegeleverde snijmal.
Werk de gebakjes eventueel af.
Uitkomst 1 frame (50 stuks)