

Paas KwarKwartje
Paas KwarKwartje
Recept
6.000 g | 66.7 % | Kwarkbroodmix | } 100% |
3.000 g | 33.3 % | tarwebloem | } |
2.300 g | 25.6 % | water | |
1.500 g | 16.7 % | ei | |
300 g | 3.3 % | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
2.250 g | 25 % | rozijnen |
Afwerking
558 g | gesmolten boter (2 g per stuk) | ||
837 g | kristalsuiker (3 g per stuk) |
Decoratie
1.395 g | Dip Banaan (5 g per stuk) |

Werkwijze
Alle grondstoffen in de spiraalkneder 5 minuten kneden in de eerste versnelling.De vulling doordraaien.
Deegtemperatuur 20°C.
Afwegen op 1650 gram.
Deegrust 5 minuten.
Verdelen en opbollen.
Bolletje platdrukken en kruislinks diep insteken.
Bakken met weinig vloerwarmte.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 15 minuten.
Na het bakken de broodjes direct afstrijken met gesmolten boter en decoreren met kristalsuiker.
Nadat de broodjes voldoende zijn afkoeld Dip Banaan in het kruis spuiten.
Uitkomst 279 stuks