Oranje Tompouce met Minuta Tom P Speciaal
Oranje Tompouce met Minuta Tom P Speciaal
Recept
4 st | tompouce plakken 46 x 11 cm | |
90 g | Scaldis Wit |
Vulling
500 g | Minuta Tom P Speciaal | |
1.000 g | water |
Afwerking
100 g | Fruitful Apricot Jam | |
216 g | Glet. Fondant Orange |
Decoratie
400 g | slagroom | |
18 st | mandarijnpartjes |
Werkwijze
Minuta Tom P Speciaal en water mengen, 5 minuten in de hoogste versnelling opkloppen.Daarna is de room klaar voor verwerking.
De korstplakken instrijken met Scaldis Wit dit om het zacht worden tegen te gaan.
Vullen met een lekkere laag van deze room en de bovenplak erop leggen.
Bovenzijde abrikoteren en glaceren met Fondant Oranje.
Snijden en decoreren met slagroom, mandarijntje en een Nederlandsvlaggetje.
Uit komst 18 Oranjetompouce