Oranje Soes
Oranje Soes
Recept
400 g | Jello Totaal | |
600 g | water |
Vulling
200 g | Zeesan Blood Orange | |
250 g | water | |
1.000 g | slagroom | |
200 g | mandarijntjes |
Afwerking
500 g | Dip Sinas |
Decoratie
400 g | slagroom | |
100 g | mandarijntjes |
Werkwijze
Jello Totaal met water van 50°C mengen.In de 2e versnelling 8 tot 10 minuten draaien met de vlindergard.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 25 - 30 minuten.
De eerste 6 minuten met de schuif dicht, als de soes van de plaat los komt dan 20 minuten met de schuif open gaar bakken.
De soezen doorhalen met Dip Sinas.
Meng de Zeesan Blood Orange, water en de mandarijntjes glad en spatel de voor 75% geslagen slagroom er in twee keer door.
Vul de soezen met de bavaroise.
Decoreren met een rozet slagroom, een mandarijntje en een Hollands vlaggetje.
Uitkomst 24 stuks.