Recepten Recepten

Oranje Perzikbombe's

Fonceerdeeg

240 g   Hardewenerdeeg met Kanomix *
72 g   Fruitful Apricot Jam

* 7 cm doorsnede en 1.8 mm dik

Recept

175 g   Zeesan Neutraal
220 g   water
750 g   slagroom
40 g   Gel Marasquin 50%
100 g   chocolade druppels

Vulling

600 g   Fruitful Peach HI
168 g   Rolbeslag met Maestro Moscovisch

Afwerking

360 g   ColdJel Neutraal *
280 g   Pajets Chocolade (5 g per stuk)

* Oranje gekleurd

Decoratie

168 g   Crème au Beurre met Cremo B Poeder
24 st   chocolade waaier klein
Oranje Perzikbombe's

Werkwijze

Meng de Zeesan Neutraal met het water en de Gel tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Als laatste de chocoladedruppels doorspatelen.
Vul de Flexipan mat (1268) met ca. 53 gram bavaroise.
Spuit in de bavaroise een dopje van 25 gram Fruitful Peach HI en afsluiten met een plakje rolbeslag.

NB. Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.

Strijk de gebakken hardewenerplakjes met Fruitful Apricot Jam.
Kleur de ColdJel Neutraal oranje en verwarm tot tenminste 45°C.
Los de bevroren Bombe's uit de Flexipan mat en doorhalen in de gekleurde ColdJel.
Zet de rand aan met Pajets Chocolade.
Plaats de Bombe's op het hardewenerplakje.
Decoreren met een rozetje creme au beurre, een chocoladewaaier en een rood wit blauw vlaggetje.

Uikomst 24 stuks