Oranje Paleisbanket
Oranje Paleisbanket
Recept
1.000 g | Perla Amandelpan |
Afwerking
80 g | Fruitful Raspberry Jam | |
320 g | Glet. Fondant Orange |
Werkwijze
Spuit met een gekartelde spuit twee banen Perla Amandelpan tegen elkaar op een met siliconenpapier beklede bakplaat.De banen laten aandrogen en op kleur afbakken / schroeien.
Oventemperatuur 235°C.
Baktijd 15 minuten.
Direct na het bakken, daar waar de 2 banen elkaar raken indrukken met een smal plankje van 1 cm breed.
Na het koelen een dunne baan ingekookte Fruitful Raspberry Jam opspuiten.
Oranje Glet. Fondant Orange opwarmen tot 55°C en op de Fruitful Raspberry Jam spuiten.
Na enige tijd de banen in stukken snijden, de koekjes kunnen in rechte of diagonale stukjes gesneden worden.
Uitkomst 70 stuks (20 gram).