Oranje Medaillon
Oranje Medaillon
Recept
10.000 g | 100 % | tarwebloem | |
200 g | 2 % | bakkerszout | |
700 g | 7 % | gist | |
6.100 g | 61 % | water | |
2.000 g | 20 % | Maestro Vruchten |
Vulling 1
10.000 g | 100 % | rozijnen |
Vulling 2
8.211 g | Gele room met Minuta VV (17 g per stuk) |
Vulling 3
9.660 g | Fruitful Peach HI (20 g per stuk) |
Afwerking
1.449 g | Paletta Spray Neutraal (3 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1800 gram.
Bolrijs 5 minuten.
Verdelen en opbollen.
De broodjes iets laten aandrogen (10 minuten), met een bal een kuil in het midden drukken.
Spuit ca. 17 gram gele room in het kuiltje.
Narijs ca. 45 minuten.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 8 minuten.
Na het afkoelen een dop Fruitful Peach HI (ca. 20 gram) inspuiten en afgeleren.
Uitkomst 483 stuks