Oranje Grissini's
Oranje Grissini's
Recept
10.000 g | 100 % | Fiesta Picante * | |
400 g | 4 % | gist | |
4.400 g | 44 % | water | |
500 g | 5 % | ei |
* Fiesta Picante bevat zout!
Doortoeren
3.500 g | 35 % | korstboter/margarine | |
1.600 g | 16 % | geraspte kaas |
Decoratie
800 g | Decor Tarwegries * |
* Oranje gekleurd
Werkwijze
Deeg glad draaien, maar niet taai.Deegtemperatuur 20°C.
Korstboter invouwen.
Drie halve Hollandse toeren geven.
Bij de laatste toer de geraspte kaas op 2/3 van de deegplak strooien en in drieën vouwen.
Tussen de toeren 10 minuten rust geven (koelen).
Het deeg uitrollen op een dikte van 8 mm.
Beide kanten decoreren met gekleurde Decor Tarwegries.
Banen snijden van 1 cm breed en 30 cm lang (ca. 55 gram).
Spiraliseren en in stokbroodplaten leggen om kromtrekken tegen te gaan.
Narijs 40 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 12 minuten.
Uitkomst 385 stuks