Recepten Recepten

Oranje Fruitrondje

Recept

2.000 g   Kanomix
750 g   boter
150 g   water
80 g   Citroenrasp
10 g   bakkerszout

Vulling

1.300 g   appelstukjes
130 g   Appelpoeder
1.350 g   Fruitful Peach HI

Afwerking

600 g   Paletta Spray Neutraal
100 g   Mont Blanc
350 g   Fruitful Orange Cream
Oranje Fruitrondje

Werkwijze

Van alle grondstoffen een deeg zetten.
Het deeg koelen en de volgende dag doorwerken.

Uitrollen tot een dikte van 5 mm.
Deeg uitsteken in een gesmeerde gangmakerring van 9 cm.

Meng de appelstukjes met de Appelpoeder en vervolgens met de Fruitful Peach HI.
Verdeel 45 gram vulling losjes over de deegplakjes waardoor het robuuster bakt.

Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 20-22 minuten.

Na afkoelen afgeleren met Paletta Spray Neutraal en decoreren met Mont Blanc.
Decoreren met een paar dopjes Fruitful Orange Cream.

Uitkomst 60 stuks