Oranje Fruitrondje
Oranje Fruitrondje
Recept
2.000 g | Kanomix | |
750 g | boter | |
150 g | water | |
80 g | Citroenrasp | |
10 g | bakkerszout |
Vulling
1.300 g | appelstukjes | |
130 g | Appelpoeder | |
1.350 g | Fruitful Peach HI |
Afwerking
600 g | Paletta Spray Neutraal | |
100 g | Mont Blanc | |
350 g | Fruitful Orange Cream |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een deeg zetten.Het deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Uitrollen tot een dikte van 5 mm.
Deeg uitsteken in een gesmeerde gangmakerring van 9 cm.
Meng de appelstukjes met de Appelpoeder en vervolgens met de Fruitful Peach HI.
Verdeel 45 gram vulling losjes over de deegplakjes waardoor het robuuster bakt.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 20-22 minuten.
Na afkoelen afgeleren met Paletta Spray Neutraal en decoreren met Mont Blanc.
Decoreren met een paar dopjes Fruitful Orange Cream.
Uitkomst 60 stuks