Oranje Empileur
Oranje Empileur
Bodem
600 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
265 g | Fruitful Apricot Jam |
Recept
800 g | Fantasy Orange Cake | |
200 g | water | |
280 g | ei | |
120 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Bavaroise
450 g | Zeesan Neutraal | |
560 g | water | |
2.250 g | slagroom | |
20 g | Wigo Aroma Vanille |
Afwerking 1
25 g | Wigo Compound Sinas | |
700 g | ColdJel Neutraal * |
* Oranje gekleurd
Afwerking 2
1.100 g | Crème au Beurre met Cremo B Poeder |
Decoratie
200 g | decoratie |
Werkwijze
Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met hardewenerdeeg, dikte 1,75 mm.Het Banketframe op het deeg zetten. Eventueel de plak voorbakken. Verdeel de Fruitful Apricot Jam over de plak.
Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling. Om er zeker van te zijn
dat de sinaasappelstukjes mooi verdeeld zitten in het beslag is het aan te bevelen om het eerst
bij te krabben voor het uitscheppen. Spuit het beslag op het deeg en strijk glad met een krabber.
Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 170°C
Baktijd 30 minuten.
Meng het water met Zeesan Neutraal en Wigo Aroma Vanille en spatel hierdoor
de half geklopte slagroom. Verdeel over de gebakken en afgekoelde plaat.
Meng de Coldjel Neutraal met de Wigo Compound Sinas en strijk deze over de bevroren bavaroise en vries in.
Snijd de gebakjes in de gewenste maat.
Maak eventueel gebruik van de meegeleverde snijmal.
Werk de gebakjes af met Crème au Beurre.
Uitkomst 1 frame (50 stuks)