Recepten Recepten

Oranje Cake

Recept

6.100 g   Vero Boerencake Koppig
2.300 g   water

Vulling

65 g   water
650 g   tarwebloem
1.000 g   Dip Sinas

Decoratie

900 g   Dip Sinas
Oranje Cake

Werkwijze

Maak eerst de vulling, eventueel op voorraad houden in de vriezer.
Smelt de Dip Sinas op 25°C.
Doe de vloeibare Dip Sinas in een bekken, voeg de bloem en het water toe.
Draai dit tot een kruimeldeeg, dit koelen.

Vero Boerencake Koppig en water mengen, 3 minuten in de eerste versnelling draaien.
Het kruimeldeeg doorspatelen.
De Cakevorm in tray vullen met 330 gram beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45-50 minuten.

Na het afkoelen decoreren met Dip Sinas.

Uitkomst 30 stuks

Het is te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de cakevorm schoon te houden.