Oranje Cake
Oranje Cake
Recept
6.100 g | Vero Boerencake Koppig | |
2.300 g | water |
Vulling
65 g | water | |
650 g | tarwebloem | |
1.000 g | Dip Sinas |
Decoratie
900 g | Dip Sinas |
Werkwijze
Maak eerst de vulling, eventueel op voorraad houden in de vriezer.Smelt de Dip Sinas op 25°C.
Doe de vloeibare Dip Sinas in een bekken, voeg de bloem en het water toe.
Draai dit tot een kruimeldeeg, dit koelen.
Vero Boerencake Koppig en water mengen, 3 minuten in de eerste versnelling draaien.
Het kruimeldeeg doorspatelen.
De Cakevorm in tray vullen met 330 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45-50 minuten.
Na het afkoelen decoreren met Dip Sinas.
Uitkomst 30 stuks
Het is te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de cakevorm schoon te houden.