Oranje Boven SinaasAppeltaartje met Fantasy Orange Cake
Oranje Boven SinaasAppeltaartje met Fantasy Orange Cake
Bodem
3.000 g | Sloffendeeg met Kanomix |
Recept
2.500 g | Fantasy Orange Cake | |
850 g | ei | |
575 g | water | |
375 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
1.700 g | appelstukken |
Decoratie
2.750 g | slagroom | |
300 g | Fruitful Orange Cream |
Afwerking
200 g | Fruitful Orange Cream |
Werkwijze
Rol het sloffendeeg uit tot een dikte van 3,5 mm.Fonceer een taartpan met een doorsnede van 18 cm.
Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling met de vlinder.
Om er zeker van te zijn dat de sinaasappelstukjes mooi verdeeld zitten in het beslag is het
aan te bevelen om het eerst bij te krabben voor het uitscheppen.
De gefonceerde taartpannen vullen met 250 gram beslag.
Verdeel 100 gram appelstukjes over het beslag.
Oventemperatuur
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 165°C.
Baktijd 40 minuten.
Meng de opgeslagen slagroom grof met de Fruitful Orange Cream.
De taartjes na het afkoelen grof afstrijken met de sinaasappelslagroom.
Decoreer met de Fruitful Orange Cream.
Uitkomst 17 stuks