Oranje Bar
Oranje Bar
Fonceerdeeg
300 g | Kruimeldeeg met Minuta VV |
Recept
400 g | Vero Plaatcake | |
100 g | Muffinolie * | |
280 g | water | |
40 g | Wigo Compound Sinas | |
30 g | suiker |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
275 g | Zeesan Blood Orange | |
340 g | water | |
1.375 g | slagroom |
Afwerking
300 g | Fruitful Apricot Jam |
Afwerking 2
300 g | Paletta Spray Neutraal |
Decoratie 1
500 g | slagroom |
Decoratie 2
250 g | choco decor |
Werkwijze
Een plaat van 60 x 20 cm beleggen met bakpapier en het kruimeldeeg verdelen over de plaat.Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten in de 2e versnelling met de vlinder.
Verdeel het beslag over de plaat en deze gladstrijken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 35 minuten.
Meng het water met de Zeesan Blood Orange.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Verdeel de bavaroise over de plaatcake en gladstrijken.
Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.
Decoreren met Fruitful Apricot Jam en afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Decoreren met slagroom en de choco decor.
Snijden in stukken van 7,5 x 20 cm.
Uitkomst 8 stuks