Oranje Alpenschnitt
Oranje Alpenschnitt
Recept
1.000 g | Jello Totaal | |
1.700 g | water |
Vulling
1.250 g | Zeesan Curd/Yoghurt | |
2.500 g | water | |
2.500 g | slagroom | |
800 g | Fruitful Apricot |
Afwerking
500 g | Dip Sinas * |
* Voor spuitwerk afslappen met hard vet.
Decoratie
150 g | mandarijntjes | |
60 g | chocolade spetters | |
250 g | slagroom |
Werkwijze
Jello Totaal met water van 50°C mengen.In de 2e versnelling 8 tot 10 minuten draaien met de vlindergard.
4 bakplaten van 60 x 40 cm bedekken met siliconen papier.
675 gram beslag uitsmeren een bakplaat van 60 x 40 cm.
Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 25 minuten.
Vulling:
Meng de Zeesan Curd/Yoghurt met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt er in gedeeltes door.
Spatel de Fruitful Apricot grof door de bavaroise.
Vul de soezenplak met een dikke laag bavariose.
Plaats de bovenplak en spuit deze met de afgeslapte Dip Sinas.
Decoreren met slagroom, mandarijntjes en chocolade spetters.
Uitkomst 28 stuks (18x8 cm).