Recepten Recepten

Oranje Alpenschnitt

Recept

1.000 g   Jello Totaal
1.700 g   water

Vulling

1.250 g   Zeesan Curd/Yoghurt
2.500 g   water
2.500 g   slagroom
800 g   Fruitful Apricot

Afwerking

500 g   Dip Sinas *

* Voor spuitwerk afslappen met hard vet.

Decoratie

150 g   mandarijntjes
60 g   chocolade spetters
250 g   slagroom
Oranje Alpenschnitt

Werkwijze

Jello Totaal met water van 50°C mengen.
In de 2e versnelling 8 tot 10 minuten draaien met de vlindergard.

4 bakplaten van 60 x 40 cm bedekken met siliconen papier.
675 gram beslag uitsmeren een bakplaat van 60 x 40 cm.

Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 25 minuten.

Vulling:
Meng de Zeesan Curd/Yoghurt met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt er in gedeeltes door.
Spatel de Fruitful Apricot grof door de bavaroise.

Vul de soezenplak met een dikke laag bavariose.
Plaats de bovenplak en spuit deze met de afgeslapte Dip Sinas.

Decoreren met slagroom, mandarijntjes en chocolade spetters.

Uitkomst 28 stuks (18x8 cm).