Recepten Recepten

Orange Speculaas Tompouce

-

4 st   tompouce plakken 46 x 11 cm
100 g   Scaldis Wit

Recept 1

250 g   Zeesan Neutraal
5 g   Speculaas Orenta
375 g   water
375 g   Arabesque Blanc 29
1.250 g   slagroom

Vulling

200 g   Fruitful Orange Cream

Afwerking

240 g   Gletscher Fondant

Decoratie

125 g   gezoete slagroom
60 g   kruidnoten
Orange Speculaas Tompouce

Werkwijze

De tompouce plakken inspuiten met Scaldis Wit om het zacht worden tegen te gaan.

Meng de Zeesan Neutral, Speculaas Orenta met het water en de gesmolten Arabesque Blanc 29 tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.

Verdeel over twee plakken en spuit hierop dunne banen Fruitful Orange Cream. Leg hier de bovenplak op.
Op de bovenzijde Gletscher Fondant aanbrengen.
Na het aandrogen snijden in stukken van 5 cm breed.

Decoreren met dopjes slagroom, kruidnootjes en wat druppels Fruitful Orange Cream.

Uitkomst 18 stuks