Orange Speculaas Tompouce
Orange Speculaas Tompouce
-
4 st | tompouce plakken 46 x 11 cm | |
100 g | Scaldis Wit |
Recept 1
250 g | Zeesan Neutraal | |
5 g | Speculaas Orenta | |
375 g | water | |
375 g | Arabesque Blanc 29 | |
1.250 g | slagroom |
Vulling
200 g | Fruitful Orange Cream |
Afwerking
240 g | Gletscher Fondant |
Decoratie
125 g | gezoete slagroom | |
60 g | kruidnoten |
Werkwijze
De tompouce plakken inspuiten met Scaldis Wit om het zacht worden tegen te gaan.Meng de Zeesan Neutral, Speculaas Orenta met het water en de gesmolten Arabesque Blanc 29 tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Verdeel over twee plakken en spuit hierop dunne banen Fruitful Orange Cream. Leg hier de bovenplak op.
Op de bovenzijde Gletscher Fondant aanbrengen.
Na het aandrogen snijden in stukken van 5 cm breed.
Decoreren met dopjes slagroom, kruidnootjes en wat druppels Fruitful Orange Cream.
Uitkomst 18 stuks