Orange Cranberry Kwarkslof
Orange Cranberry Kwarkslof
Recept
1.000 g | Kwarkbroodmix | |
500 g | tarwebloem | |
380 g | water | |
250 g | ei | |
50 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling 1
280 g | Gele room met Maestro Creme Vanille | |
280 g | Fruitful Orange Cream |
Vulling 2
560 g | Fruitful Cranberry HI |
Decoratie
350 g | Kruimeldeeg met Minuta VV |
Afwerking
15 g | Mont Blanc |
Werkwijze
Alle grondstoffen in de spiraalkneder 5 minuten kneden in de eerste versnelling.Afwegen 300 gram en opbollen.
Bolrijs 5 minuten.
Uitrollen tot de juiste afmeting van het alu-bakje (11 x 25 cm)
Meng de gele room met de Fruitful Orange Cream.
Spuit hiervan een baan (ca. 80 gram) op de slof met daarop een baan van 80 gram Fruitful Cranberry HI.
Overstrooien met het kruimeldeeg.
Geef de sloffen ongeveer 30 minuten rust en daarna bakken.
Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 25 minuten.
Na het afkoelen decoreren met Mont Blanc.
Uitkomst 7 stuks