Orange Coconut Caketaartje met Fantasy Orange Cake
Orange Coconut Caketaartje met Fantasy Orange Cake
Recept 1
800 g | water | |
500 g | kokos | |
200 g | suiker |
Recept 2
2.000 g | Fantasy Orange Cake | |
700 g | ei | |
300 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
750 g | Fruitful Orange Cream |
Decoratie
220 g | Paletta Spray Neutraal | |
70 g | kokos | |
150 g | Fruitful Orange Cream |
Werkwijze
Meng de suiker, kokos en heet water en laat dit ca. 2 uur staanMeng de Fantasy Orange Cake, ei, Muffinolie en gewelde kokosmassa
gedurende 5 minuten in de eerste versnelling met de vlinder.
Om er zeker van te zijn dat de sinaasappelstukjes mooi verdeeld zitten in het beslag is het
aan te bevelen om het eerst bij te krabben voor het uitscheppen.
De Bakvorm Vierkant vullen met 345 gram beslag.
Decoreer met de Fruitful Orange Cream.
Oventemperatuur
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 165°C.
Baktijd 30 - 32 minuten.
De taartjes na het afkoelen afgeleren en bestrooien met kokos.
Als laatste een paar dopjes Fruitful Orange Cream spuiten.
Uitkomst 12 stuks