OogstCake
OogstCake
Recept
2.000 g | Vero Boerencake Koppig | |
720 g | water |
Vulling
150 g | abrikozen | |
150 g | rozijnen |
Decoratie
750 g | verse appelstukjes | |
75 g | rozijnen | |
175 g | abrikozen |
Werkwijze
Vero Boerencake Koppig en het water kort mengen, 3 minuten in de eerste versnelling draaien.De abrikozen hakken en samen met de rozijnen doorspatelen.
300 gram beslag uitscheppen in de papieren cakevorm.
Bijvoorkeur het beslag 15 minuten laten zetten.
De bovenzijde decoreren met de decoratie, 100 gram per cake.
Oventemperatuur 185°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 50 minuten.
Het is aan te bevelen om de cakevormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de papieren cakevorm schoon te houden.
Uitkomst 10 OogstCakes