Oogstbrood met Toscane Bruin 50 MZ
Oogstbrood met Toscane Bruin 50 MZ
Recept
5.000 g | 50 % | Toscane Bruin 50 MZ * | } 100% |
5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
300 g | 3 % | gist | |
5.300 g | 53 % | water |
* Panomix Toscane Bruin bevat zout!
Decoratie
300 g | 3 % | Decor Maisgries | |
100 g | 1 % | gebroken pompoenpitten |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 450 gram.
Bolrijs 30 minuten.
Opbollen en decoreren.
Op geperforeerde platen of inschietapparaten zetten.
Na enige rijs rondom insnijden en iets indrukken.
Narijs 60 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 34 oogstbroden.