Recepten Recepten

Oogst Peercake

Recept

1.000 g   Vero Boerencake Koppig
360 g   water

Vulling

200 g   Rap
500 g   water
25 g   Wigo Compound Caramel

Decoratie

90 g   Calif. Amandel Schaafsel
300 g   peren
Oogst Peercake

Werkwijze

Vero Boerencake Koppig en het water mengen, 4 minuten in de tweede versnelling draaien.
300 gram beslag uitscheppen in de zeskantige papieren bakvormen.
Rap met het water en de Wigo Compound Caramel in 4 minuten in de 3 versnelling mengen. hiervan 70 gram in spiraalvorm opspuiten, hierop de Amandelschaafsel strooien en de gehakte peren verdelen.

Oventemperatuur 180°C.
Baktijd ca. 60 minuten.

Na het bakken de cake afgeleren met Paletta Abrikoos.

Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de bakvorm schoon te houden.

Uitkomst 9 oogst peercakes.