Oogst Peercake
Oogst Peercake
Recept
1.000 g | Vero Boerencake Koppig | |
360 g | water |
Vulling
200 g | Rap | |
500 g | water | |
25 g | Wigo Compound Caramel |
Decoratie
90 g | Calif. Amandel Schaafsel | |
300 g | peren |
Werkwijze
Vero Boerencake Koppig en het water mengen, 4 minuten in de tweede versnelling draaien.300 gram beslag uitscheppen in de zeskantige papieren bakvormen.
Rap met het water en de Wigo Compound Caramel in 4 minuten in de 3 versnelling mengen. hiervan 70 gram in spiraalvorm opspuiten, hierop de Amandelschaafsel strooien en de gehakte peren verdelen.
Oventemperatuur 180°C.
Baktijd ca. 60 minuten.
Na het bakken de cake afgeleren met Paletta Abrikoos.
Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de bakvorm schoon te houden.
Uitkomst 9 oogst peercakes.