O'megabrood met Panomix O'mega
O'megabrood met Panomix O'mega
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix O'mega * | } 100% |
3.500 g | 35 % | tarwebloem | } |
1.500 g | 15 % | volkorentarwemeel | } |
300 g | 3 % | gist | |
5.400 g | 54 % | water |
* Panomix O'mega bevat zout!
Decoratie
250 g | 2.5 % | Decor Tarwegries |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 435 gram.
Bolrijs 35 minuten.
Vormen en decoreren met Decor Tarwegries.
Narijs 60 minuten.
Eenmaal schuin in snijden.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 40 minuten.
Uitkomst 36 stuks
NB. Voor verwerking via diepvries of remkast 1 % Nordix Super toevoegen.
Extra toevoegingen kunnen de beweringen ten aanzien van O'mega ongeldig maken.