O'mega Mout
O'mega Mout
Recept
5.000 g | 50 % | Omega Mout 50 MZ * | } 100% |
2.500 g | 25 % | tarwebloem | } |
2.500 g | 25 % | volkorentarwemeel | } |
300 g | 3 % | gist | |
5.400 g | 54 % | water |
* Omega Mout 50 MZ bevat zout!
Decoratie
360 g | Wit Maanzaad (20 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 840 gram.
Bol- of puntrijs 35 minuten.
Vormen en decoreren met Wit Maanzaad.
Narijs 60 minuten.
Eenmaal schuin in snijden.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 40 minuten.
Uitkomst 18 stuks
NB. Voor verwerking via diepvries of remkast 1 % Nordix Super toevoegen.