Recepten Recepten

O'mega Mout

Recept

5.000 g 50 % Omega Mout 50 MZ * } 100%
2.500 g 25 % tarwebloem }
2.500 g 25 % volkorentarwemeel }
300 g 3 % gist
5.400 g 54 % water

* Omega Mout 50 MZ bevat zout!

Decoratie

360 g   Wit Maanzaad (20 g per stuk)
O'mega Mout

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 840 gram.
Bol- of puntrijs 35 minuten.
Vormen en decoreren met Wit Maanzaad.
Narijs 60 minuten.
Eenmaal schuin in snijden.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 40 minuten.

Uitkomst 18 stuks

NB. Voor verwerking via diepvries of remkast 1 % Nordix Super toevoegen.