Nougatine rol
Nougatine rol
Recept
1.000 g | Moscalux | |
1.200 g | ei | |
60 g | Wigo Compound Caramel |
Vulling
400 g | Zeesan Tiramisu | |
500 g | water | |
2.000 g | slagroom | |
400 g | Butterscotch Granulaat |
Afwerking
160 g | Crème au Beurre met Cremo B Poeder | |
1.200 g | Butterscotch Granulaat |
Werkwijze
Klop de Moscalux, ei en Wigo Compound Caramel op tot een soortelijk gewicht van 320 gram/liter.Strijk hiervan dunne plakken van 4 mm op een plaat van 60 x 40 cm of maak deze met behulp van de trekbak.
Uitkomst 4 plakken.
Oventemperatuur 250 °C
Baktijd 4 - 5 minuten met weinig stoom.
Meng de Zeesan Tiramisu en water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor.
De afgekoelde plakken vullen met de bavaroise vulling.
De Butterscotch Granulaat voor het inrollen er over strooien.
Na koelen de rol verdelen in drie stukken, deze rollen aanstrijken met creme au beurre en door de Butterscotch rollen, als laatste de rollen afwerken met een Mont Blanc decoratie.
Uitkomst 12 nougatine rollen.