Noten Empileur
Noten Empileur
Miserable
675 g | Bianca | |
675 g | water | |
50 g | Araba Mocca | |
2.000 g | Amandelprogres | |
400 g | patent tarwebloem |
Creme
575 g | Cremo B Poeder | |
575 g | suiker | |
1.440 g | water | |
1.440 g | boter | |
77 g | Araba Mocca |
Afwerking
250 g | Hazelnoot Krokant |
Decoratie
50 g | Mont Blanc |
Werkwijze
Bianca, water en Araba Mocca opkloppen tot een standig schuim.Spatel vervolgens de Amandelprogres met de patentbloem door het schuim.
Verdeel 1250 gram mokka miserable in het frame en afstrijken met afstrijker 4 cm.
Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 20 minuten.
Cremo B Poeder, suiker en water vermengen en gladroeren.
De boter 5 minuten in de 2e versnelling opkloppen.
De Cremo B compositie in gedeeltes aan de boter toevoegen.
In zijn geheel luchtig kloppen, ca. 10 minuten afhankelijk van de temperatuur. Als laatste de Araba Mocca doordraaien.
Leg een plak miserable in het frame en verdeel hierover 1500 gram creme, afstrijken met afstrijker 3,5 cm.
Leg een plak miserable op de creme en verdeel hierover 1500 gram creme, afstrijken met afstrijker 2 cm.
Leg een plak miserable op de creme en verdeel hierover 1000 gram creme, het geheel glad afstrijken met afstrijker 0,5 cm.
De creme overstrooien met de Hazelnoot Krokant.
Direct het frame lossen met behulp van een (verf) brander.
Het gebak koelen, snijd de gebakjes in de gewenste maat.
Maak eventueel gebruik van de meegeleverde snijmal.
Decoreren met Mont Blanc.
Uitkomst 1 frame (50 stuks)