Noten Caramel Plaatcake
Noten Caramel Plaatcake
Fonceerdeeg
600 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
300 g | Fruitful Raspberry Jam |
Recept
2.000 g | Fantasy Karamel Cake | |
500 g | ei | |
500 g | Muffinolie * | |
500 g | water |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Decoratie
500 g | Kruimeldeeg met Kanomix | |
125 g | Hazelnoot geblancheerd | |
125 g | amandelstaafjes | |
125 g | cashewnoten | |
125 g | pecannoten |
Afwerking
70 g | Butterscotch Granulaat |
Werkwijze
2 Speciale bakplaten van 60 x 20 cm bedekken met siliconenpapier.De platen fonceren met hardewenerdeeg, dikte 2,0 mm.
Bestrijken met Fruitful Raspberry Jam.
Alle grondstoffen mengen, 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Het beslag over beide platen verdelen en gladstrijken.
De decoratie mengen en over het beslag verdelen en overstrooien met de Butterscotch Granulaat.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45-50 minuten.
Na koelen in de gewenste grootte snijden.
Uitkomst 2 platen