Nazomertaartje met Fantasy QuarQy Cake
Nazomertaartje met Fantasy QuarQy Cake
Fonceerdeeg
800 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Recept
1.600 g | Fantasy QuarQy Cake | |
400 g | kwark | |
400 g | ei | |
200 g | Muffinolie * | |
200 g | water |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
400 g | Fruitful Raspberry Jam | |
700 g | bosvruchten |
Decoratie
50 g | amandelstaafjes | |
100 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Fonceer 10 alu schaaltjes van 18 cm met hardewenerdeeg (dun uit rollen op 1,5 mm)Spuit een spiraal van de Fruitful Raspberry Jam op de bodem.
Meng Fantasy QuarQy Cake, kwark, ei, Muffinolie en water gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Verdeel 280 gram beslag over de Fruitful Raspberry Jam.
Overstrooi het beslag met 70 gram diepvries bosvruchten.
Oventemperatuur
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 30 minuten.
Na het afkoelen afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
De rand decoreren met Amandelstaafjes.
Uitkomst 10 stuks