Najaars kwarkbollen met Kwarkbroodmix
Najaars kwarkbollen met Kwarkbroodmix
Recept
6.000 g | 66.7 % | Kwarkbroodmix | } 100% |
3.000 g | 33.3 % | tarwebloem | } |
1.500 g | 16.7 % | ei | |
1.625 g | 18.1 % | water | |
675 g | 7.5 % | Amarenen Siroop | |
300 g | 3.3 % | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
1.125 g | 12.5 % | bitterkoekjes (klein) | |
1.125 g | 12.5 % | Amarenen Kersen |
Decoratie
1.435 g | Victoriabeslag met Calif.Amandel Schaafsel (35 g per stuk) |
Werkwijze
Alle grondstoffen in de spiraalkneder 5 minuten kneden in de eerste versnelling.De vulling kort doordraaien.
Deegtemperatuur 20°C.
Afwegen op 370 gram.
Vormen en decoreren met victoriabeslag en in de bakring plaatsen.
Deegrust 30 minuten en bakken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd ca. 30 minuten.
UItkomst 41 stuks