Nacho Vloer
Nacho Vloer
Recept
7.500 g | 75 % | tarwebloem | } 100% |
2.500 g | 25 % | Panoplus Nacho | } |
300 g | 3 % | gist | |
150 g | 1.5 % | bakkerszout | |
5.200 g | 52 % | water | |
300 g | 3 % | Gamma Extra |
Decoratie
350 g | Decor Maisgries (10 g per stuk) | ||
350 g | geraspte kaas (10 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 450 gram.
Bolrijs 30 minuten.
Opbollen en decoreren met een mengsel van Decor Maisgries en geraspte kaas.
2 x insnijden.
Narijs 60 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd ca. 30 minuten.
Uitkomst 35 stuks