Multikorn met Multikorn Ambacht 25 MZ
Multikorn met Multikorn Ambacht 25 MZ
Recept
3.750 g | 37.5 % | tarwebloem | } 100% |
3.750 g | 37.5 % | volkorentarwemeel | } |
2.500 g | 25 % | Multikorn Ambacht 25 MZ * | } |
300 g | 3 % | gist | |
5.400 g | 54 % | water |
* Multikorn Ambacht 25 MZ bevat zout!
Decoratie
510 g | Decor Classic Mix |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 870 gram.
Bol of puntrijs 45 minuten.
Vormen en decoreren.
Narijs 45 minuten.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 45 minuten.
Voor voorgebakken brood
Baktijd 10 minuten korter.
Oventemperatuur 240°C.
Uitkomst 17 stuks