Mueslibrood met Muesli 30 MZ
Mueslibrood met Muesli 30 MZ
Recept
10.000 g | 100 % | volkorentarwemeel | |
3.000 g | 30 % | Muesli 30 MZ * | |
800 g | 8 % | gist | |
6.400 g | 64 % | water |
* Muesli 30 MZ bevat zout!
Vulling
4.000 g | 40 % | Muesli Melange | |
6.000 g | 60 % | rozijnen |
Decoratie
1.340 g | havervlokken |
Werkwijze
De Muesli Melange ca. 30 minuten weken in 15% water berekend over het gewicht van de Muesli Melange.Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Afwegen 450 gram.
Bol- of puntrijs 25 minuten.
Decoreren met havervlokken en in halve blikken leggen.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 40 minuten.
Uitkomst 67 stuks.
Voor meer volume kan het volkorenmeel gedeeltelijk door bloem vervangen worden.