Muesli Saffier
Muesli Saffier
-
3.250 g | rasterdeeg (50 g per stuk) | ||
650 g | korstsuiker (10 g per stuk) |
Recept
10.000 g | 100 % | tarwebloem | |
800 g | 8 % | gist | |
6.500 g | 65 % | water | |
3.000 g | 30 % | Muesli 30 MZ * | |
400 g | 4 % | Araba Mocca |
* Muesli 30 MZ bevat zout!
Vulling
8.000 g | 80 % | rozijnen | |
2.000 g | 20 % | cranberries | |
2.000 g | 20 % | bitterkoekjes |
Werkwijze
De cranberries ca. 20 minuten weken in 15% water berekend over het eigen gewicht.Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C
Afwegen 500 gram.
Bolrijs 20 minuten.
Opmaken (stompe punt) en strijken met ei.
Het rasterdeeg instrijken met ei en in de korstsuiker drukken.
Het broodje omsluiten met het rasterdeeg.
Plaats de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
Narijs ca. 60 minuten.
Oventemperatuur 220°C
Baktijd 30 minuten.
Uitkomst 65 stuks