Mr. Gingerbread
Mr. Gingerbread
Recept
4.000 g | Fantasy Kruiden Cake | |
1.800 g | boter | |
1.400 g | water | |
400 g | ei | |
200 g | bruine basterdsuiker |
Afwerking 1
1.500 g | Scaldis Melk | |
500 g | Dip Choco | |
250 g | Butterscotch Granulaat |
Afwerking 2
1.000 g | Paletta Classic NTR. | |
500 g | water |
Decoratie
100 g | Dip Neutraal |
Werkwijze
Meng alle ingrediënten gedurende 4 minuten in de 2e versnelling met de vlinder.Spuit het gingerbreadcakeblik licht in met Carlex Spray.
Vullen met 385 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 30 minuten.
Na het bakken invriezen.
Verwarm de Dip Choco samen met de Scaldis Melk en meng hierdoor de Butterscotch Granulaat.
De bevroren gingerbread doorhalen met de aangemaakte chocodip.
Na het stollen van de chocodip, de andere zijde doorhalen met de aangemaakte gelei.
Garneren met opgedraaide Dip Neutraal.
Uitkomst 20 stuks