Monchou Empileur
Monchou Empileur
Bodem
1.200 g | Kanomix | |
550 g | boter | |
100 g | ei | |
10 g | kaneel | |
5 g | bakkerszout | |
5 g | gemalen kruidnagel |
-
300 g | Fruitful Raspberry Jam |
Bavaroise
500 g | Zeesan Curd/Yoghurt | |
500 g | MonChou | |
800 g | water | |
700 g | slagroom |
Vulling
2.500 g | Fruitful Cherry HI | |
250 g | Zeesan Neutraal |
Afwerking
500 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Zet met alle grondstoffen voor de bodem een sloffendeeg.Het sloffendeeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met het sloffendeeg, dikte 5 mm.
Het sloffendeeg uitsteken met het Banketframe en het deeg hierin bakken.
Oventemperatuur
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 25 minuten.
Strijk de Fruitful Raspberry Jam op de afgekoelde bodem.
Meng de Zeesan Curd/Yoghurt, MonChou (kamertemperatuur) en water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Verdeel de bavaroise over de bodem met Fruitful Raspberry Jam en strijk af met afstrijker 1,5 cm.
Laat deze een uur opstijven in de koelkast en vries dan in.
Meng de Fruitful Cherry HI met de Zeesan Neutraal.
Verdeel over de bevroren bavaroise en strijk af met afstrijker 0,5 cm.
Terug invriezen en bevroren lossen, afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Snijd de gebakjes in de gewenste maat.
Maak eventueel gebruik van de meegeleverde snijmal.
Uitkomst 1 frame (50 stuks)