Mokka Empileur
Mokka Empileur
Fonceerdeeg
700 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
150 g | Fruitful Apricot Jam |
Rolbeslag
1.260 g | Rolbeslag met Maestro Moscovisch |
Vulling 1
900 g | Mokka Creme met Cremo B Poeder |
Vulling 2
750 g | gezoete slagroom |
Trempeer
300 g | Trempeerlikeur met Gel |
Afwerking
200 g | Mokka Creme met Cremo B Poeder | |
700 g | Maro 1:3 Rol | |
10 g | Araba Mocca | |
2 g | Cacao |
Decoratie
500 g | ColdJel Neutraal | |
10 g | Wigo Compound Caramel |
Werkwijze
Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met hardewenerdeeg, dikte 1,75 mm.Het hardewenerdeeg uitsteken met het frame.
Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 12 minuten.
De gebakken plak laten afkoelen, het frame met de ronde kanten op de plaat zetten.
Bestrijk de hardewenerplak met Fruitful Apricot Jam en plaats deze in het frame.
Leg een plak rolbeslag op de Fruitful Apricot Jam, tremperen met Trempeerlikeur met Gel Rhum.
De mokka cremevulling op het rolbeslag aanbrengen en afstrijken met afstrijker 2.5 cm.
Leg hierop een plak rolbeslag, tremperen met Trempeerlikeur met Gel Rhum.
De geslagen slagroom op het rolbeslag aanbrengen en afstrijken met afstrijker 1 cm.
Leg hierop een rolbeslag, tremperen met Trempeerlikeur met Gel Rhum.
Invriezen en bevroren lossen, de bovenkant maskeren met Mokka Creme.
De bovenkant bekleden met Maro 1:3 Rol vermengd met Araba Mokka en cacoa.
Snijd de gebakjes in de gewenste maat.
Maak eventueel gebruik van de meegeleverde snijmal.
Decoreren met dopjes ColdJel Neutraal aangemaakt met Wigo Compound Caramel.
Uitkomst 1 frame (50 stuks)