Mojito Bombillas met Kwarkbroodmix
Mojito Bombillas met Kwarkbroodmix
Recept
6.000 g | 66.7 % | Kwarkbroodmix | } 100% |
3.000 g | 33.3 % | tarwebloem | } |
1.850 g | 20.6 % | water | |
1.500 g | 16.7 % | ei | |
300 g | 3.3 % | Muffinolie * | |
900 g | 10 % | limoensap | |
900 g | 10 % | Gel Rhum 50% |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
90 g | 1 % | munt |
Decoratie
14 g | limoensap | ||
1.320 g | suiker * |
* Suiker eventueel naar behoefte kleuren met groene kleur
Werkwijze
Alle grondstoffen in de spiraalkneder 5 minuten kneden in de eerste versnelling.De vulling doordraaien.
Deegtemperatuur 20°C.
Afwegen op 1650 gram.
Deegrust 5 minuten.
Verdelen en opbollen.
Bolletje platdrukken en kruislinks diep insteken.
Bakken met weinig vloerwarmte.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 15 minuten.
Na het bakken afboteren en door de limoensuiker halen.
Uitkomst 264 stuks