Mojito Bombillas
Mojito Bombillas
Recept
2.500 g | 50 % | Panomix Kwark | } 100% |
2.500 g | 50 % | tarwebloem | } |
500 g | 10 % | gist | |
1.325 g | 26.5 % | water | |
250 g | 5 % | Muffinolie * | |
500 g | 10 % | Gel Rhum 50% | |
500 g | 10 % | limoensap |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
50 g | 1 % | munt |
-
294 g | boter (2 g per stuk) |
Decoratie
4 g | limoensap | ||
400 g | suiker * |
* suiker eventueel naar behoefte kleuren met groene kleurstof
Werkwijze
Alle grondstoffen in de spiraalkneder 5 minuten kneden in de eerste versnelling en 1 minuut in de tweede versnelling.De vulling doordraaien.
Deegtemperatuur 20°C.
Afwegen op 1650 gram.
Deegrust 5 minuten.
Verdelen en opbollen.
Kruislings diep insteken.
Deegrust 30 minuten en bakken.
Na het bakken afboteren en door de limoensuiker halen.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 9 minuten.
Uitkomst 147 stuks