Moederdagschnitt met Zeesan Yoghurt Kers
Moederdagschnitt met Zeesan Yoghurt Kers
Recept
1.200 g | Rolbeslag met Moscalux |
Vulling
500 g | Zeesan Yoghurt Kers | |
1.000 g | water | |
1.000 g | slagroom |
Trempeer
400 g | Trempeerlikeur * |
* Gel Kirsch 50%
Afwerking
300 g | Crème au Beurre met Cremo B Poeder | |
600 g | Paletta Spray Neutraal | |
600 g | Maro 1:3 Rol |
Werkwijze
4 plakken rolbeslag met Moscalux.Meng de Zeesan Yoghurt Kers met het water tot een gladde massa, laat dit 3 minuut wellen.
Spatel de slagroom, die voor 75 % is opgeklopt, erdoor.
Leg op een met suiker bestrooide plaat een dunneplak kapsel.
Verdeel 800 gram bavaroise op de plak en leg er een dunne plak kapsel op, deze licht tremperen met kirschtrempeer.
Dit nog 2 maal herhalen.
De bovenzijde mooi glad afstrijken met witte boter creme.
Eerst koelen en dan invriezen.
Nadat het goed bevroren is, de bovenzijde bekleden met Am. Marsepein 1:3 Rol.
Geef een verdeling aan van 16 stukken 18 x 7 cm.
Met behulp van een sjabloon de tekst erop spuiten.
Dan met Paletta Spray Neutraal afgeleren.
Nu in 16 stukken snijden.
Decoreren met twee kersen en witte chocolade deco.
Uitkomst 16 moederdagschnitten.