Miss P. Stache
Miss P. Stache
Fonceerdeeg
200 g | Kruimeldeeg met Minuta VV |
Recept 1
400 g | Fantasy Panettone Cake | |
100 g | ei | |
100 g | Muffinolie * | |
100 g | water |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Recept 2
225 g | Zeesan Neutraal | |
280 g | water | |
112 g | Perla Amandelpan | |
90 g | Wigo Compound Pistache | |
1.125 g | slagroom |
Afwerking 1
250 g | ColdJel Neutraal |
Afwerking 2
125 g | Bianca | |
125 g | water * | |
210 g | suiker | |
40 g | Zeesan Neutraal |
* 50°C
Decoratie
20 g | pistachenoten | |
20 g | cranberries |
Werkwijze
Een plaat van 60 x 20 cm bekleden met bakpapier en het kruimeldeeg verdelen over de plaat.Meng alle grondstoffen van recept 1 gedurende 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 40 minuten.
Snijd de Panettone Cake in stukken van 20 x 7 cm.
Meng het water met de Zeesan Neutraal, vervolgens de Perla Amandelpan en Wigo Compound Pistache doorwerken.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Een plaat van 60 x 20 cm beleggen met bakpapier en stort hier de bavaroise op en gladstrijken.
Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.
Als de bavaroise bevroren is snijden in stukken van 19 x 5 cm.
Geleer de bavaroise met de Coldjel Neutraal en plaats deze op de Panettone Cake.
Bianca en suiker met het water mengen.
In de 2e versnelling met een garde opkloppen tot een standig schuim.
Spuit een rand schuim midden op de bavaroise en schroei deze licht af.
Decoreren met cranberries en pistachenoten.
UItkomst 8 stuks